Geboorte in Beeld

Wetenschap toont aan dat zelfs dat wat voor én tijdens onze conceptie gebeurt, ons leven vandaag beïnvloedt. Hoe meer jij dus weet van jouw conceptie, jouw zwangerschap en jouw bevalling; hoe meer jij dus je gedrag van vandaag kan begrijpen en verklaren. 

Dé start van alles

Gek eigenlijk dat we niet vaak praten over onze geboorte, laat staan over onze  zwangerschap. Het is wel dé start van alles, van jouw leven. Ja, vrouwen wisselen onderling vaak uit hoe het was. Soms tot in detail... Maar ik bedoel juist hoe jouw moeders zwangerschap en jouw geboorte jouw leven en jouw gedrag nu beïnvloedt. Wat weet je van jouw moeders zwangerschap van jou? Van jouw geboorte? Was je gewenst? Ging de bevalling makkelijk of was het een lijdensweg? Heb je contact gemaakt met je moeder na je geboorte of lag je in een couveuse? Er is hierin absoluut géén goed of fout. Er is geen oordeel. Het is wat het is. Het is gegaan zoals het is gegaan. 

Zo ook hoe meer je het gedrag van je kind kan begrijpen. Is jouw kind vaak dwars? Wil het altijd de regie hebben? Het zelf bepalen? Is je kind afwachtend of juist altijd haantje de voorste? Ik kan je garanderen dat het een deel te maken heeft met zijn conceptie, de zwangerschap en zijn geboorte.


Meer weten?

Wil jij hier meer over weten? Voor jezelf? Voor jouw kind? Wil jij inzicht krijgen in jouw gedrag of dat van jouw kind? Het in kaart brengen van de zwangerschap en de geboorte geeft een verklaring voor je gedrag. Zo ook een bevestiging. Vaak hoor ik 'Nu begrijp ik eindelijk waarom sjaals en dassen voor mij altijd zo benauwend zijn.' Daarnaast laat het jouw verlangen of jouw behoefte of dat van jouw kind zien. Je voelt erkenning en begrip. Je krijgt handvatten om je leven verder vorm te geven met de kennis van jouw start. Want zeg nu zelf daar begint alles toch mee?

Jouw geboorte in beeld kan ook samenkomen in een volwassen of kindercoachingssessie.

Een telefonisch of consult in de praktijk kost per uur €85,00.
Een uitgewerkt verslag, via de mail verzonden, kost €150,00 inclusief het consult.