Het boek over Puk en Beukie

Wie zijn Puk en Beukie? Zij zijn de hoofdpersonen in het boek 'Niet alles is wat het lijkt', een grappig en leerzaam boek voor jong en oud. Puk en Beukie helpen je graag te groeien ondanks en dankzij de stormen in het leven. Lees mee en leer van hen. 
Beukie, de beukennoot, wil vooral niet groeien én hij wil zeer zeker géén beukenboom worden. Maar ja, wat dan? Een beukennootje blijven? Gelukkig heeft de wijze oude oma van Puk raad. Het diepe in... hoe dan? Lees mee.  Lees hem voor, lees hem zelf. Geef hem cadeau of houd hem zelf. 

Iedereen heeft het wel eens moeilijk in het leven. Soms heb je het heel moeilijk. Wat dan? Opgeven? Bij de pakken neerzitten? Het diepe inspringen kan soms zo eng zijn. Dit boek laat je zien dat niet altijd alles is wat het lijkt. Soms is het donker, het diepe juist dé plek waar jij gaat groeien. 

Puk en Beukie helpen je graag op een luchtige manier groeien in het leven ondanks en dankzij de stormen en obstakels die je tegen komt. Deel 1 heet 'Niet alles is wat het lijkt'. Deel 2 komt zeer binnenkort uit! 

Dit boek heeft al vele kinderen en volwassenen een glimlach gegeven.  Het heeft velen de herkenning gegeven die zij nodig hadden. Want weet je; Shit happens, en als je wilt, groei je ervan, 'shit ' is namelijke goede mest!

Dit boek heb ik geschreven voor alle volwassenen én alle kinderen die in mijn praktijk komen. Die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. 

Hedey Borgsteijn, mijn jeugdvriendin, is de illustrator van de prachtige prenten. 

Te koop voor € 9,95 met een setje van drie ansichtkaarten. 

Op instagram @pukenbeukie toont Hedey elke week nieuwe illustraties, die ik probeer te voorzien van een luchtige en leerzame tekst. Voor jou, voor je kind. 

Groei je mee? Ondanks en dankzij de stromen in het leven? Je bent het waard!