Relatiecrisis?

Werk aan jezelf!

Ik denk dat ik wel kan zeggen dat niemand een relatie begint met het idee hem ooit te eindigen, al helemaal niet met een vechtscheiding! Waarom gaan dan zoveel relaties stuk en helaas vaak met vechten? Met alle gevolgen van dien...

Werk daarom aan jezelf! De ander kan je niet veranderen, jezelf wel! 

Waarom is dit een apart kopje onder mijn kennis en kunde? Ik maakbij deze coaching toch ook gebruik van het systemisch werken, NLP, positieve psychologie en dergelijke?
Juist omdat te veel relaties is een crisis zitten, hulp echt nodig is, besteed ik er apart en extra aandacht aan.

Hulp nodig? Ik help je graag. 

Schuld van de ander?

Juist ja, in een relatiecrisis is het veelal de schuld van de ander. De ander is een narcist of een ADHD'er of wat dan ook. Het ligt aan zijn of haar opvoeding, karakter of aan andere zaken. Zij luistert nooit. hij voelt te veel. Zij is een kreng. hij een lapzwans.

Helpt dit? Verandert het? Verandert de ander? Vaak kom je zo alleen maar dieper in een crisis. Toch?

Jij bent verantwoordelijk voor je eigen gedrag en jouw eigen leven. Alleen jij. Niet meer en niet minder! De ander kan je niet veranderen. Neem jouw verantwoordelijkheid. Over jezelf, over je leven, over je relatie en als je kinderen hebt vooral voor hen. Zij zijn het waard dat jij goed voor jezelf zorgt.

Wil jij je gelijk of wil je je geluk terug? Werk aan jezelf en je krijgt je geluk terug. Blijft de ander dan? Dat kan, dat kan ook niet. Wel kan ik je garanderen dat als jij aan jezelf werkt, jij gelukkiger wordt. Zo ook zie ik in mijn praktijk dat de ander geregeld mee verandert en de relatie verbetert. Hoe kan dit dan? Jij spiegelt namelijk hét verschil die je bij de ander wilt zien.

Als jullie samen zijn volg je dit traject én alleen én samen. Zo ruim je je eigen stenen op en die van jullie samen. Zo kunnen jullie goed samen verder of goed uit elkaar. 

Wil je gaan of blijven?
Denk je aan een scheiding?
Wil je weten hoe je afscheid van elkaar  kan nemen met zo min mogelijk schade voor jou, de ander en jullie kinderen?
Wil jij zo soepel mogelijk door de crisis/ breuk heen laveren?
Wil je samen goed uit elkaar?
Wil je leren samen verbonden te blijven als ouders, nu je geen partners meer bent?
Ben je al jaren uit elkaar en kan je niet verder leven?

Ik help je graag.

Zorg goed voor jezelf! Je bent het waard!

Een individuele sessie heeft een starttarief van €85,00, verdere kosten zijn €85,00 per uur.

Diverse methodieken worden gebruikt om je te helpen weer krachtig op eigen benen je weg te gaan. 


Één op één of in een groep?

Ik help je graag in een één op één traject of tijdens het groepstraject 'Relatiecrisis? Werk aan jezelf!' Één op één gaan wij samen je stenen opruimen, zodat jezelf en anderen er niet meer over hoeven te struikelen.

Tijdens het groepstraject ga je met een kleine groep (maximaal zes personen) met anderen in dezelfde situatie weer leven, jezelf [B]leven. We gaan niet praten over de ander, waar het mis ging, wie de schuldige is. We gaan samen op weg naar jouw gelukkig leven, met of zonder de ander.Dat ben jij waard, toch?

Meer interesse? Bel of mail mij.