Trainingen, Trajecten & Tarieven

Met veel aandacht en passie geef ik jou weer richting,  jij bent het waard!

Opstellingen, yoga, +


Elke eerste maandagavond van de maand zetten Joyce
([B]leef) en ik van 19:00-21:00 te Veenendaal naar aanleiding van vast thema per persoon een opstelling neer. Daarnaast wordt de opstelling losgelaten en geïntensiveerd via yoga, ademhaling en visualisaties. Er is plaats voor maximaal 5-6 deelnemers. 


Meer informatie vind je onder het kopje opstellingen.

Krijg inzicht in jouw bedoeling, leef je leven.

1 april 2024   19:00-21:30
6 mei  2024   19:00-21:30


€79,95 per avond


Familieopstelling


Bouline en ik verzorgen één keer per kwartaal op een avond of een zaterdagmiddag een familie-opstelling waarbij twee vragenstellers hun vraag over het verleden krijgen opgesteld. Een opstelling geeft direct zicht op de onderstroom. Het geeft inzicht in wat er echt speelt. Het is de weg naar heling van het verleden, naar een vrije toekomst. Houd onze socials in de gaten voor de volgende datum.

Meer informatie vind je onder het kopje opstellingen.

Laat los wat je niet meer dient en leef je leven!

De volgende data zijn

21 april 2024        14:00-16:30
15 juni 2024         14:00-16:30

€85,00 per vraagsteller / €20,00 per representant
Studenten zijn gratis.

Samen de diepte in! 


Wil jij meer zelfinzicht en zelfliefde? Loslaten wat je niet meer dient? Geen quick fix, maar de start van een nieuw begin! Tijdens deze dag(-en) krijg jij, samen met maximaal 8 anderen, theoretisch en heel veel praktische inzichten vanuit systemisch coachen, opstellingen-werk, ademhaling en visualisatie  Her [B]leef jezelf! Laat je onderdompelen. Deze dagen worden gedurende het jaar gegeven. Houd hiervoor de socials en je mailing in de gaten of stuur mij een bericht. 

De dag/ dagen die je leven een andere wending gaat geven! LEEF JE LEVEN WEER!

Meer informatie vind je onder het kopje opstellingen.

Sta op en schitter. Kom tot je bestemming! [B]leef!

Bel mij voor meer informatie over dit intensief en waardevol traject!Schooltrajecten 

Mijn ééndaagse en/ of mijn meerdaagse trajecten zorgen dat jouw team één weg op gaat, met één doel, één passie en één droom, waarbij eigenaarschap en betrokkenheid door elk teamlid ervaren wordt. Jullie visie is en blijft duidelijk en onderscheidend!
Ook schooltrajecten op jouw school vanuit het systemisch leren kijken voor de directie, intern begeleider en leerkrachten zijn mogelijk.
Daarnaast worden er diverse masterclasses 'Systemisch leren kijken bij jou op school'  gedurende het jaar gegeven, houd hiervoor de sociaals en in gaten.

Geef jouw MT, jouw team en jullie kinderen de beding die nodig is voor een sterke school en sterke kinderen!

Jouw school maakt het verschil, vandaag en morgen. Voor nu en later! 

Individuele trajecten


Voor volwassenen, ouders en kinderen.
Zit je of je kind niet lekker in je/ zijn vel? Loopt de opvoeding stroef? Weet je niet welke weg je op moet gaan? Voel je in je relatie een ja maar?

Ik help je graag je eigen stenen op te ruimen voordat iemand anders er over struikelt. Ik begeleid volwassenen met levensvragen, scheiden of blijven en ouders met opvoedvragen. Zo ook kinderen met sociaal emotionele en leerhulpvragen. Een ouder is daarbij altijd bij de sessies aanwezig. De eenheid in het systeem daar gaat het toch om?

Kijk onder de verschillende kopjes hoe ik jou kan helpen.

Jij bent het waard! 

€85,00 starttarief, verder €85,00 per uur

Bij annulering en te laat gelden de volgende voorwaarden;

Één op één sessies kunnen maximaal 24 uur van te voren kosteloos geannuleerd worden. Groepssessies en -trainingen kunnen maximaal 48 uur kosteloos geannuleerd worden. Een plaatsvervanger mag deelnemen. Anders wordt de nota in rekening gebracht.

  Aangezien er na uw/ jouw afspraak een volgende client komt, duurt een afspraak bij te laat komen tot de afgesproken tijd. De gehele kosten van het afgesproken consult worden in rekening gebracht. 

Bekijk onze Privacy voorwaarden HIER