Trainingen, Trajecten & Tarieven

Met veel aandacht en passie geef ik jou weer richting,  jij bent het waard!

Opstellingen, yoga, meditatie én!


Elke eerste maandagavond van de maand zetten Joyce
([B]leef) en ik van 19:00-21:00 te Veenendaal naar aanleiding van vast thema per persoon een opstelling neer. Daarnaast wordt de opstelling losgelaten en geïntensiveerd via yoga, ademhaling en visualisaties. Er is plaats voor maximaal 5-6 deelnemers. 


Krijg inzicht in jouw bedoeling, leef je leven. 


€79,95 per avond


Opstellingenmiddag/- avond


Bouline en ik verzorgen één keer per kwartaal op een avond of een zaterdagmiddag een familie-opstelling waarbij twee vragenstellers hun vraag over het verleden krijgen opgesteld. Een opstelling geeft direct zicht op de onderstroom. Het geeft inzicht in wat er echt speelt. Het is de weg naar heling van het verleden, naar een vrije toekomst. Houd onze socials in de gaten voor de volgende datum.

Laat los wat je niet meer dient en leef je leven! 

€85,00 per vraagsteller / €35,00 per representant

Twee-/ vierdaagse daagse 


Wil jij meer zelfinzicht en zelfliefde? Tijdens deze dagen krijg jij van Joyce en mij theoretisch en heel veel praktische inzichten vanuit systemisch coachen, opstellingen-werk, ademhaling en visualisatie inzicht in wie jij echt bent. Her [B]leef jezelf! Laat je twee of vier dagen onderdompelen. Deze dagen worden gedurende het jaar gegeven. Houd hiervoor de socials en je mailing in de gaten of stuur mij een bericht. 

Sta op en schitter. Kom tot je bestemming! [B]leef!

2 dagen €425,00 / 4 dagen €800,00Schooltrajecten 

Mijn ééndaagse en/ of mijn meerdaagse trajecten zorgen dat jouw team één weg op gaat, met één doel, één passie en één droom, waarbij eigenaarschap en betrokkenheid door elk teamlid ervaren wordt. Jullie visie is en blijft duidelijk en onderscheidend!
Ook schooltrajecten op jouw school vanuit het systemisch leren kijken voor de directie, intern begeleider en leerkrachten zijn mogelijk.
Daarnaast worden er diverse masterclasses 'Systemisch leren kijken bij jou op school'  gedurende het jaar gegeven, houd hiervoor de sociaals en in gaten.

Geef jouw MT, jouw team en jullie kinderen de beding die nodig is voor een sterke school en sterke kinderen!

Jouw school maakt het verschil, vandaag en morgen. Voor nu en later! 

Individuele trajecten


Voor volwassenen, ouders en kinderen.
Zit je of je kind niet lekker in je/ zijn vel? Weet je niet welke weg je op moet gaan? Voel je in je relatie een ja maar? Ik help je graag je eigen stenen op te ruimen voordat iemand anders er over struikelt. Ik begeleid volwassenen met levensvragen en ouders met opvoedvragen. Zo ook kinderen met sociaal emotionele en leerhulpvragen. Een ouder is daarbij altijd bij de sessies aanwezig. De eenheid in het systeem daar gaat het toch om?

Jij bent het waard! 

€85,00 per uur

Bij annulering gelden de volgende voorwaarden;

Één op één sessies kunnen maximaal 24 uur van te voren kosteloos geannuleerd worden. Groepssessies en -trainingen kunnen maximaal 48 uur kosteloos geannuleerd worden. Een plaatsvervanger mag deelnemen. Anders wordt de nota in rekening gebracht.

Bekijk onze Privacy voorwaarden HIER