Opstellingen

Krijg inzicht in je familie, in je lot en wat jij mag loslaten voor een rijk en stabiele leven. Opstellingen maken de onderstroom zichtbaar. Zij tonen gelijk wat er echt speelt. 

Mogelijkheden

Ik verzorg in samenwerking met verschillende prachtige mensen diverse mogelijkheden met betrekking tot neerzetten van vragen in een familie- opstelling. Waarom? Omdat ik telkens zie dat als je je eigen stenen opruimt, anderen er niet over hoeven te struiken.  

Kom als representant en vragensteller tijdens een avond of middag. Kom op onze maandelijkse opstelling, yoga en ademhalingsavond. Kom op de 2 of 4 daagse. Of kom één op één in mijn praktijk!

Je hebt één leven. LEEF!

Opstellingen, yoga +

Elke eerste maandagavond van de maand zetten Joyce ( [B]leef) en ik van 19:00-21:00 te Veenendaal naar aanleiding van vast thema per persoon een opstelling neer. Daarnaast wordt de opstelling losgelaten en geïntensiveerd via yoga, ademhaling en visualisaties. Er is plaats voor maximaal 5-6 deelnemers. 

Waarom hebben wij voor deze combinatie gekozen? Daar waar je in ene opstelling met een vragensteller met een vraag werkt, werken wij hier bewust met universele thema's als moederlijn, vergeving, loslaten, balans in geven en nemen. Iedere deelnemer krijgt met betrekking tot dit onderwerp een eigen opstelling van 20-30 minuten. De andere deelnemers zijn de representanten. Elke keer weer is het zo bijzonder en zo raak om te zien wat er gebeurt. Thema's leven in een ieder anders en toch zo hetzelfde. 
Het zijn hele intieme, persoonlijke en diepgaande sessies. Je krijgt inzichten in je eigen patronen tijdens je eigen opstelling. Ook als je als representant opgesteld wordt voor de ander, worden er telkens weer eigen themas ook aangeraakt. 
Vervolgens laten wij dit tussen de verschillende opstellingen los met yoga-, visualisatie en meditatie-oefeningen. Dit zorgt dat je lichaam en geest vrij komen van de balast. Vreemd, zweverig, raar? Juist niet. Het hele lichaam wordt aangesproken, wat een intense verlichting geeft. Nieuwsgierig wat dit voor jou kan betekenen? Welkom! Een of meerdere keren. 

5 februari 2024 
4 maart 2024      
1/ 8 april 2024 
6 mei 2024


€79,95 per avond

Opstellingen middag/avond

Bouline Lindemulder en ik verzorgen één keer per kwartaal op een avond of een zaterdagmiddag een familie-opstelling waarbij twee vragenstellers hun vraag over het verleden krijgen opgesteld. Een opstelling geeft direct zicht op de onderstroom. Het geeft inzicht in wat er echt speelt. Het is de weg naar heling van het verleden, naar een vrije toekomst. Houd onze sociaals in de gaten voor de volgende datum.

Wat is dat dan een familieopstelling? Bert Hellinger is de goeroe van de familieopstellingen. Als vragensteller heb je een vraag. dit kan een vraag zijn over vroeger of over nu. Het kan te maken hebben met je familie van herkomst of met je huidige gezin, waar je in het huidge leven 'last' van hebt. Waar je in het huidige leven met praten en over denken niet het antwoord op krijgt. Meer is er niet nodig. 
Wij stellen jouw vraag op met representanten. Dit zijn mensen die jouw familie gaan representeren. Zij volgen het systeem.

Telkens is het een verrassing, een verademing, een verdieping op dat wat je niet wist. 

Prachtige boeken om te lezen over het fenomeen opstellingen en hoe we erfelijk belast kunnen zijn met ons verleden zijn: 'Het is niet bij jou begonnen' van Mark Wolynn en 'De Fontein' van Els van Steijn.

Heb je interesse of ben je nieuwsgierig? Check het kopje trainingen, trajecten en tarieven voor de eerste volgende keer. Of bel of mail mij met je vragen.De volgende data zijn

2 maart 2024       14:00-16:30
25 april 2024       19:00-21:30
22 juni 2024         14:00-16:30

€85,00 per vraagsteller / €35,00 per representant
Als jij iemand aanbrengt als vragensteller of representant, mag jij gratis deelnemen.

Samen de diepte in,  Her[B]leef jezelf

Wil jij meer zelfinzicht en zelfliefde? Tijdens deze dagen krijg jij, samen met maximaal 8 anderen, theoretisch en heel veel praktisch inzichten vanuit systemisch coachen, opstellingen-werk, ademhaling en visualisatie in wie jij werkelijk bent. Her [B]leef jezelf! Laat je  onderdompelen.  Deze dagen worden gedurende het jaar gegeven. Houd hiervoor de socials en je mailing in de gaten of stuur mij een bericht.  

Je krijgt weer inzicht in wie je echt bent, wat je belemmeringen zijn, hoe je deze los kan laten en vooral hoe jij volluit kan leven.
Het werken in groepsverband zorgt dat je leert van elkaar, win-win, waardoor je samen nog sneller en dieper weer leeft!

Bel mij voor een oriënterend gesprek of dit traject wat voor jou is!