Opstellingen

Krijg inzicht in je familie, in je lot en wat jij mag loslaten voor een rijk en stabiele leven. Opstellingen maken de onderstroom zichtbaar. Zij tonen gelijk wat er echt speelt. 

Mogelijkheden

Ik verzorg in samenwerking met verschillende prachtige mensen diverse mogelijkheden met betrekking tot neerzetten van vragen in een familie- opstelling. Waarom? Omdat ik telkens zie dat als je je eigen stenen opruimt, anderen er niet over hoeven te struiken.  

Kom als representant en vragensteller tijdens een avond of middag. Kom op onze maandelijkse opstelling, yoga en ademhalingsavond. Kom op de 2 of 4 daagse. Of kom één op één in mijn praktijk!

Je hebt één leven. LEEF!

Opstellingen, yoga en meer

Elke eerste maandagavond van de maand zetten Joyce ( [B]leef) en ik van 19:00-21:00 te Veenendaal naar aanleiding van vast thema per persoon een opstelling neer. Daarnaast wordt de opstelling losgelaten en geïntensiveerd via yoga, ademhaling en visualisaties. Er is plaats voor maximaal 5-6 deelnemers. 

Opstellingen middag/avond

Bouline Lindemulder en ik verzorgen één keer per kwartaal op een avond of een zaterdagmiddag een familie-opstelling waarbij twee vragenstellers hun vraag over het verleden krijgen opgesteld. Een opstelling geeft direct zicht op de onderstroom. Het geeft inzicht in wat er echt speelt. Het is de weg naar heling van het verleden, naar een vrije toekomst. Houd onze sociaals in de gaten voor de volgende datum.


Twee- /vierdaagse

Wil jij meer zelfinzicht en zelfliefde? Tijdens deze dagen krijg jij van Joyce en mij theoretisch en heel veel praktisch inzichten vanuit systemisch coachen, opstellingen-werk, ademhaling en visualisatie inzichten in wie jij echt bent. Her [B]leef jezelf! Laat je twee of vier dagen onderdompelen.  Deze dagen worden gedurende het jaar gegeven. Houd hiervoor de socials en je mailing in de gaten of stuur mij een bericht.